Question Answered

The answer to the question for the architect was…fix it. The intention of the un-broom closet was to lie flush to the wall, not to have a reveal, as it seems to be now. Ideally, it needs to be redone and scribed to the wall. Maybe the only thing that can be redone would be that panel whose edge needs to be scribed. Barring that, maybe it could be filled in with a slim piece that fills in that gap, which could be harder to do, matching up two surfaces, not just one. It’s a hassle, but I have to honor the integrity of the design. Even if it does take another month.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: